9.9.13

Το προβατάκι στο Lu Creative Studio.

   Το προβατάκι κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί σε λίγες μέρες θα έχουμε μόνιμη φιλοξενία στον πιο δημιουργικό χώρο έκφρασης της Αθήνας, στο Lu Creative studio στο Θησείο. Εκεί όπου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και της αγάπης για το χειροποίητο κόσμημα από φελτ.
   Στο υπέροχο νεοκλασσικό της οδού Αμφικτύονος, η ανάγκη μας για δημιουργία βρίσκει τα κατάλληλα "εργαλεία" για να πάρει μορφή, μέσα από διάφορους τομείς της τέχνης και της χειροτεχνίας. Στο Lu Creative studio μπορεί κανείς να παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων ή και ταχύρρυθμα μαθήματα από τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας, επιλέγοντας μία από τις σχεδιασμένες κατευθύνσεις, είτε προτείνοντας κάποια που θα ανταποκρίνεται στις δικές του απαιτήσεις.  
   Το 2011 η δική μου ανάγκη για δημιουργική έκφραση βρήκε τον πιο γόνιμο τρόπο για να πραγματωθεί  μέσα απο τον κύκλο μαθημάτων "Δημιουργικό Κόσμημα" και τα ταχύρρυθμα για την "Τεχνική Felt" και "Nuno Felting".
   Δύο χρόνια μετά ,το ταξίδι ακόμη συνεχίζεται,η αγάπη μου για τη δημιουργία μεγαλώνει και με τη σειρά της "γεννά" όμορφες ιδέες, που περιμένουν στο χαρτί μία-μία να υλοποιηθούν, για να τις μοιραστώ με όλους εσάς!

Follow Philosopher's Joke on:



 Lu Creative studio on facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...