7.10.13

Με το δεξί στο νέο e-shop της Philosopher's Joke!

   'Ηρθε η ώρα να σας ανακοινώσουμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ότι η Philosopher's Joke και ο μάλλινος κόσμος της, ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια του jamjar!
'Οσοι παρακολουθείτε το blog κάποιο χρονικό διάστημα γνωρίζετε το ταξίδι, που μας έφερε ως εδώ. Αγάπη για τη δημιουργία και τα πράγματα που μπορούμε να φτιάξουμε με τα χέρια μας! Η αγάπη για το φελτ, ξεκίνησε από μια άλλη μεγάλη αγάπη, τη φύση και τις πρώτες ύλες που προσφέρει απλόχερα στον άνθρωπο.
   Κατάγομαι από τη Θίσβη, ένα χωριό στους πρόποδες του Ελικώνα κι από μικρή η επαφή με τη φύση ήταν για μένα συνώνυμη με το παιχνίδι και την ανεμελιά. 'Ισως γι'αυτό και ό,τιδήποτε συνδέεται με αυτήν, πάντα μου προκαλούσε το αίσθημα της χαράς και της πληρότητας. Δε θα μπορούσα λοιπόν να νιώθω διαφορετικά κάθε φορά που πιάνω στα χέρια μου μια χούφτα μαλλί και αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη να "πλάσει" εικόνες και αντικείμενα.
   Μερικά προβατάκια και πολλή όρεξη για δημιουργία είναι τα συστατικά του φελτ ή εριουργίας, όπως θα μου άρεσε να επικρατήσει, μιας και το ἔριον (μαλλί) συναντάται στην ελληνική επαρχία εδώ και χιλιάδες χρόνια.'Εχει προσφέρει δε, τη ζεστασιά και τις υπόλοιπες ευεργετικές ιδιότητές του σε πολλές γενιές μέχρι σήμερα.
   Με το δεξί λοιπόν για να αγαπήσουμε και πάλι το μαλλί και τα υπόλοιπα φυσικά υλικά, που μας θυμίζουν ότι είμαστε κομμάτι αυτού του όμορφου, μαγικού κόσμου. Είναι στη φύση μας!


Επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με τις μάλλινες δημιουργίες της Philosopher's Joke. κάνοντας "κλικ" πάνω στο λογότυπο.

 
Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στους παρακάτω λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης:







Δείτε κι άλλες δημιουργίες χειροτεχνών στο www.jamjar.gr







1 σχόλιο:

ο Κυρ Αντρεας είπε...

Μπράβο Αγγελική ,μακάρι να πάει πολύ καλά ,γιατί βλέπω πως αγαπάς αυτό που κάνεις .Εχεις αυτό που λένε "Μεράκι" .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...