8.6.15

Ο δρόμος του μαλλιού - από την κουρά στο χειροποίητο ύφασμα.

   Τον 'Αυγουστο του 2013  η Ζέφη κι εγώ αποφασίσαμε να περπατήσουμε ως τους εγκατελελλειμένους μύλους του Καμπάνη στο Γιαννισαίο της 'Ανδρου, διασχίζοντας παλιά μονοπάτια γεμάτα άγρια βλάστηση, κελαριστές πηγές και τραγουδιστά ακούσματα πουλιών, για να πλύνουμε τα μαλλιά από τα πρόβατα του φίλου μας του Βαγγέλη.
   Με τη βοήθεια μικρών, μεγάλων αλλά και τετράποδων φίλων "περάσαμε" μια ημέρα τόσο ξεχωριστή και πλούσια σε συναισθήματα και εικόνες, οπότε και δώσαμε την υπόσχεση πως θα ξαναγυρίζαμε μια μέρα για να μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Γιατί και για τις δυο μας το μεγαλύτερο δώρο αυτής της βόλτας ήταν το μοίρασμα. Το ότι το ζήσαμε μαζί.

 

    Αυτός είναι  λόγος που αποφασίσαμε δύο χρόνια μετά να οργανωθούμε καλύτερα, να βάλουμε συνοιδοιπόρο και το felting σε αυτή την όμορφη βόλτα, για να το μοιραστούμε με όλους όσους αγαπούν την ελληνική φύση, την παράδοση, τη δουλειά με τα χέρια, τη δημιουργία.
    Στις 20 και 21 Ιουνίου θα φορτώσουμε τα εργαλεία της δουλειάς μας, φαντασία και δημιουργικότητα, θα ανοίξουμε τα πανιά μας και θα ξαναβρεθούμε στο αγαπημένο νησί των κυκλάδων  με την πολύτιμη βοήθεια της ΑνδροσΚοινσεπ για να εμπνευστούμε μαζί από την αγάπη μας για το μαλλί των προβάτων. Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...