22.9.14

Σεμινάρια Felting Waldorf inspired.

  

Σεμινάριο Felting Waldorf Inspired

   Στην παιδαγωγική τέχνη Waldorf οι μαθητές ασχολούνται με την υγρή τεχνική felting και την τεχνική της βελόνας προκειμένου να δημιουργήσουν τρισδιάστατες και επίπεδες μορφές τέχνης από μαλλί προβάτου.‘Έρχονται σε επαφή με αυτό το φυσικό υλικό σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής του και επωφελούνται από τις ευεργετικές του ιδιότητες.
    Στηριζόμενοι σε αυτή τη φιλοσοφία στο σεμινάριο Felting Waldorf Inspired θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε το μαλλί, δημιουργώντας αντικείμενα που συνδέονται με την παιδαγωγική τέχνη του Steiner στην προσχολική ηλικία.
   Μικρά ζωάκια, κρεμαστά παιχνίδια, γεώδεις φελτόμπαλες, νεράιδες Waldorf και Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά θα είναι μερικές από τις δημιουργίες μας, με κάποιες από τις οποίες θα εφοδιάσουμε τον παιδόκηπο «Καρυδιά» και άλλες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
  H Philosopher's Joke θα μας μυήσει στο μαγικό κόσμο του felting. Τα μαθήματα προγραμματίζουμε να ξεκινήσουν αρχές Οκτώβριου στο χώρο του παιδόκηπου «Καρυδιά» μέσα σε μια απογευματινή 2ωρή συνάντηση της εβδομάδας. Η διάρκεια τους θα είναι τρεις μήνες.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...