7.11.13

Χειροποίητες μάλλινες παντόφλες από τη Philosopher's Joke.

   Επειδή ο χειμώνας κοντοζυγώνει και τα ποδαράκια μας έχουν ανάγκη από φυσική ζεστασιά, έφτιαξα μερικά μάλλινα παντοφλάκια με πολλή αγάπη και πριν σας τα παρουσιάσω παρακάτω θα ήθελα να γράψω (ίσως ξανά) μερικές από τις πολύτιμες ιδιότητες του μαλλιού και γιατί αυτό αποτελεί ιδανικό τρόπο για να προστατευθεί ο άνθρωπος από το κρύο.
   Το μαλλί του προβάτου είναι ίσως το πιο φιλικό ύφασμα για το ανθρώπινο δέρμα, αφού το μονώνει ιδανικά από τις εξωτερικές συνθήκες, είτε πρόκειται για κρύο, αλλά και τη ζέστη όσο κι αν αυτό σας φαίνεται παράξενο. Παράλληλα επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά τις ίνες του, διατηρώντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο δέρμα, δημιουργώντας ευτυχώς αφιλόξενο περιβάλλον για μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς, κρατώντας μακρυά τις δυσάρεστες οσμές!
   Επίσης έχει πολλή μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα, αλλά παράλληλα λόγω της μεγάλης ελαστικότητάς του, προσαρμόζεται εύκολα στις καμπύλες εκείνου που το φορά και επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα χωρίς να χάνει τη φόρμα του.
   Οι ίνες του μαλλιού λόγω της φυσικής λίπανσης-μόνωσης απορροφούν πολλή λιγότερη σκόνη σε σχέση με άλλα υφάσματα και δεν λεκιάζουν εύκολα. Τα μάλλινα πλένονται σε χλιαρό νερό με λίγο σαπούνι  και είναι έτοιμα να φορεθούν και πάλι για να μας χαρίσουν τα πολύτιμα δώρα τους!

http://www.jamjar.gr/product/976/pantoflitses-_anthh-tou-lotou


http://www.jamjar.gr/product/975/pantoflitses-tou-dasous

http://www.jamjar.gr/product/977/oi-fterotes-pantofiltses-tou-ermh






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...